سینی
نوشته شده توسط : محمد مهدی رضایی
سینی ، طبق و تشت (طشت) ظرفی مسطح با لبه کوتاه و عمق کم است. که برای حمل و پذیرایی غذا، آشامیدنی و سایر ظروف به کار می‌رود. به همین دلیل معمولاً مسطح بوده، و لبهٔ کوتاه آن‌ها برای جلوگیری از لغزش و افتادن اشیایی است که بر روی آن‌ها حمل می‌شود. سینی‌ها در اشکال گوناگونی ساخته می‌شوند، ولی کاربرد نوع مستطیل و بیضی آن‌ها بیشتر است. جنس سینی ممکن است از فلزات گوناگون،پلاستیک، چوب، ملامین و سایر مواد باشد.
سرویس غذاخوری سرامیک نیز به نوبه خود می تواند زیبایی خاصی به آشپزخانه شما ببخشد و در مصارف روزانه مورد استفاده مکرر قرار گیرد. لازم به ذکر است که این نوع ظروف از کیفیت فوق العاده بالایی نیز برخوردار می باشند.




:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 مرداد 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: